Το Ψpoint, στο πλαίσιο των δημιουργικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει σεμινάριο Δραματοθεραπείας για νέους και νέες, 13 έως 21 ετών, “Το Selfie” στα Social Media – Εικόνες και μηνύματα.

Μέσα από τις τεχνικές του θεάτρου, της φωτογραφίας και του κολλάζ οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να επεξεργαστούν την σχέση που έχουν τα Selfies με την δική τους αυτοπεποίθηση και να αναπτύξουν την αυτοεκτίμηση και την αυτογνωσία τους.

Θα πραγματοποιηθούν τέσσερις συναντήσεις, 27 & 30 Ιουνίου και 4 & 7 Ιουλίου 2022, 18.00-19.30.

Την ομάδα θα συντονίζει η  Δραματοθεραπεύτρια, Αννέτα Ηλιάδη.

Δεν απαιτούνται θεατρικές γνώσεις.

H Αννέτα Ηλιάδη είναι διπλωματούχος Δραματοθεραπεύτρια, (Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Δραματοθεραπείας, Institute of Dramatherapy, UK) και μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Δραματοθεραπευτών. Έχει παρακολουθήσει την εκπαίδευση στην Χοροθεραπεία (Dance Μovement Τherapy) με την Dr Marcia Leventhal PHD,ADTR,CMA στην Ελλάδα, και σεμινάρια αυτοσχεδιασμού και εκφραστικής κίνησης στο Roehampton Institute και στο Laban Centre στο Λονδίνο. Ως Δραματοθεραπεύτρια, έχει συντονίσει βιωματικά σεμινάρια και ομάδες προσωπικής ανάπτυξης για ενήλικες και παιδιά καθώς και ομάδα χοροθεραπείας για μητέρες και βρέφη. 

Κόστος συμμετοχής: 80 Ευρώ

Πληροφορίες συμμετοχές: 2117503275, 6934650221.

Διαβάστε ακόμα:

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 17 Ιουνίου

ΕΟΔΥ: Δωρεάν rapid test σε 191 σημεία την Τετάρτη 15 Ιουνίου

Τι θα δούμε 14-20 Ιουνίου στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών – Το αναλυτικό πρόγραμμα

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook