Ξεκινούν σήμερα, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, οι αιτήσεις στην 1ΓΤ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 3/7-2-2020/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Τ.Ε.

Δείτε την Προκήρυξη εδώ

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Δ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 6 Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια/ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους, υποβάλλονται στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σχετική δημοσίευση:

ΑΣΕΠ – Εκπαιδευτικοί ΔΕ: Υποβολή δικαιολογητικών στις Προκηρύξεις 1ΓΤ/2020 & 2ΓΔ/2020

Διαβάστε ακόμα:

Από την Τρίτη 18/2 οι αιτήσεις στην προκήρυξη 2ΓΔ/2020 του ΑΣΕΠ για την κατάταξη εκπαιδευτικών ΔΕ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook