Έκπτωση παρέχουν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίοι στελέχωσαν τις δομές εκπαίδευσης των νησιών της χώρας για το σχολικό έτος 2021-2022, προκειμένου να διευκολυνθούν για τη μετάβασή τους στον τόπο μόνιμης διαμονής τους.

Ειδικότερα, μετά από συνεννόηση με τα Υπουργεία Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Παιδείας και Θρησκευμάτων, το σύνολο των ακτοπλοϊκών εταιρειών προσφέρει έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν έως και 02/07, από το νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία, προς τους τόπους μόνιμης κατοικίας τους. Πρόκειται για έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα) για το διάστημα από 27/06/2022 έως και 02/07/2022.

Οι εταιρείες που προσφέρουν μειωμένες τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι οι εξής :

1. ANEK LINES
2. ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ
3. LEVANTE FERRIES
4. SEA JETS
5. FAST FERRIES
6. ATTICA GROUP (Super Fast Ferries-Blue Star Ferries-Hellenic Sea Ways)
7. MINOAN LINES
8. GOLDEN STAR FERRIES

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης των εκπτωτικών εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τις εταιρείες.

Διαβάστε ακόμα:

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης στα ΓΑΚ για το 2022-2023

Φοιτητές: Από 29 Ιουνίου οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα 2021-2022

Πίνακες υποψηφίων εκπαιδευτικών για Ευρωπαϊκά σχολεία | Φιλόλογοι – Φυσικοί

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook