Το Studybot ξεχώρισε στην κατηγορία Εκπαιδευτική πλατφόρμα – Εφαρμογή

Το Studybot είναι μια πλήρης εφαρμογή Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εκπαιδευτικούς, συμβούλους σταδιοδρομίας αλλά και μαθητές. Για εμάς αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο, το οποίο δημιουργήθηκε με πολλή έρευνα και αγάπη για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Στόχος του είναι να μπορούν όλοι οι μαθητές να ενημερωθούν σωστά για τις σχολές και τα επαγγέλματα, ώστε να κάνουν τις σωστές επιλογές και να ακολουθήσουν το όνειρο τους.

Φέτος λοιπόν, η αξία του Studybot στην πορεία των μαθητών προς το Πανεπιστήμιο, αναγνωρίστηκε και από την κριτική επιτροπή των Education Leaders Awards 2022, όπου απέσπασε το ΒRΟΝΖΕ βραβείο στην κατηγορία Εκπαιδευτική πλατφόρμα – Εφαρμογή.

EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας

7η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards

Για 7η χρονιά, ο θεσμός των Education Leaders Awards, που διοργανώνεται από την BOUSSIAS, ανέδειξε το πανόραμα των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση και επιβράβευσε φορείς και εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες και από όλες τις περιοχές της χώρας.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με την παρουσία της Προέδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης, κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου, μελών της επιτροπής αξιολόγησης και των νικητών, ενώ παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Μαρία Νικόλτσιου και Πέτρος Κουμπλής.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook