Την Τρίτη 14 Ιουνίου οι Dropkick Murphys επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, για να δώσουν ένα show που θα δικαιώσει το όνομά τους ως το αγαπημένο συγκρότημα της πόλης! Μαζί τους θα έχουν τους The Rumjacks κι είναι βέβαιο ότι θα στήσουν ένα εντυπωσιακό live από εκείνα που τόσο μας έλειψαν τα τελευταία χρόνια!

Dropkick Murphys

Αν υπάρχει ένα συγκρότημα που φιγουράρει στην κορυφή των αγαπημένων του ελληνικού κοινού και κάθε του εμφάνιση συνοδεύεται από πανικό και κραυγές χαράς, αυτό δεν είναι άλλο από τους Dropkick Murphys! Από το 1996, όταν και ιδρύθηκε η μπάντα στη Μασαχουσέτη, έγινε συνώνυμο του Celtic punk συνδυάζοντας από τη μία στους Clash και τους RAMONES και από την άλλη στους Pogues και τους Dubliners που αποτελούν βασικές επιρροές τους.

Οι Dropkick Murphys «γεννήθηκαν» από την εργατική τάξη, για αυτό πάντοτε στέκονταν δίπλα στις κοινωνικές ομάδες που βάλλονταν στον αγώνα τους για τη διεκδίκηση στοιχειωδών δικαιωμάτων. Ο Κen Casey (μπάσο, φωνή), ιθύνων νους του συγκροτήματος, άλλωστε έχει γίνει πολλές φορές η φωνή ενάντια στον φασισμό και τον νεοναζισμό, αποδεχόμενος την πολιτική χροιά κάποιων εκ των τραγουδιών τους.

Με περισσότερα από 25 χρόνια στη δισκογραφική και συναυλιακή πιάτσα, οι Dropkick Murphys έχουν δημιουργήσει έναν ξεχωριστό δεσμό με το κοινό τους, όπως αποτυπώνεται στα one of a kind live τους, όταν γίνονται ένα με το πολυπληθές κοινό τους σε τραγούδια όπως το “I’m Shipping Up to Boston”, “Johnny I hardly Knew Ya”, “Rose Tattoo”, “Going Out in Style”, “Famous for Nothing” και πολλά άλλα!

Dropkick Murphys

The Rumjacks

Έναν χρόνο μετά την τελευταία τους επίσκεψη στη χώρα μας, οι αγαπημένοι μας  The Rumjacks, επιστρέφουν στα εδάφη που αγάπησαν και αγαπήθηκαν όσο λίγες μπάντες. Έχοντας στις αποσκευές τους την τελευταία τους κυκλοφορία, Hestiα, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις την περασμένη χρονιά, αλλά και το Live in Athens, ένα δείγμα της μοναδικής εμπειρίας από τα live τους στη χώρα μας.

Οι Αυστραλοί με τον ξεσηκωτικό Celtic punk ήχο, είναι οι πλέον κατάλληλοι για να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα, ξεσηκώνοντας τους fans με τον πιο δυναμικό τρόπο, τη στιγμή που το κοινό θα αδημονεί για ακόμη μια live εκτέλεση του “An Irish Pub Song”!

Την Τρίτη 14 Ιουνίου η Θεσσαλονίκη θα υποδεχθεί στη Μονή Λαζαριστών τους Dropkick Murphys και τους Τhe Rumjacks κι ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί!

Πληροφορίες:

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 36€
Η προπώληση της συναυλίας διεξάγεται μέσω του:
www.ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 211 19 81 535

Επικοινωνία:
[email protected]

Διαβάστε ακόμα:

Η Γιορτή της Μουσικής στον Κήπο του ΜΜΑ, Τρίτη 21/6, Είσοδος ελεύθερη

Η Κλεονίκη Δεμίρη μιλάει για το τραγούδι της “Έλα να φύγουμε γι’ αλλού” που γυρίστηκε εν πλω – καλοκαιρινές συναυλίες

Δημήτρης Νικολούδης – “Μη με ρωτάς”, Νέο Τραγούδι και video clip

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook