Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΖΗΤΗ το εκπαιδευτικό βοήθημα «Κριτήρια Ενιαίας Εξέτασης – Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία (Α, Β, Γ Λυκείου)».

Συγγραφείς:

Μαρία Δ. Πετροπούλου
Σοφία Ι. Μαργαρίτη

Το βιβλίο περιλαμβάνει 50 ολοκληρωμένα Κριτήρια Ενιαίας Εξέτασης που καλύπτουν μεγάλο μέρος από τους θεματικούς κύκλους και των τριών τάξεων του Λυκείου / Πολυτροπικά κείμενα /Ενδεικτικές απαντήσεις των κριτηρίων ενιαίας εξέτασης και Ενδεικτικό σχολιασμό των πολυτροπικών κειμένων. Κάθε ενότητα διαθέτει δύο μη λογοτεχνικά κείμενα και ένα λογοτεχνικό (ποίημα ή πεζό), με ερωτήσεις κατανόησης και προβληματισμού, ποικίλες ερωτήσεις «ανοιχτού» και «κλειστού» τύπου. Είναι ένα «έξυπνο» βιβλίο με μεταδοτικότητα, ευχάριστο το οποίο καλύπτει σχεδόν όλα τα κομμάτια της ύλης, διαθέτει μεγάλη ποικιλία θεμάτων, εξαντλώντας όλους τους συνδυασμούς κάθε θεματικής ενότητας και ικανοποιώντας όλες τις απορίες μαθητή και εκπαιδευτικού.

Πρόκειται για ένα αποδοτικό βοήθημα τόσο για την επανάληψη των θεματικών ενοτήτων με βάση τα σχολικά εγχειρίδια του γενικού Λυκείου, όσο και για την εξάσκηση σε ασκήσεις θεωρίας σύμφωνα με τις τρέχουσες εξελίξεις που υποδεικνύονται από το ΙΕΠ.

«Κριτήρια Ενιαίας Εξέτασης» για το Λύκειο

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook