Γιώργος Μαργαρίτης & Πέννυ Μπαλτατζή – «Εδώ τα καλά τραγούδια»

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, Θέατρο Κολωνού | 21.00

Μαζί τους ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης

Ο Γιώργος Μαργαρίτης παρουσιάζει μια μοναδική παράσταση την Δευτέρα 12 Ιουλίου στο Θέατρο Κολωνού όπου ενώνει αρμονικά το σύγχρονο με το κλασικό.

Ο Γιώργος της παρέας, του κεφιού, της χαράς που με τα τραγούδια του σμίγει ανθρώπους, ομορφαίνει τα όνειρα, γλυκαίνει τους καημούς και τα παράπονά μας.

«Εδώ τα καλά τραγούδια», όπως πραγματικά είναι τα καινούρια του. Αλλά ο ερμηνευτής έχει πολύχρονη πορεία, μεγάλη προσωπική δισκογραφία και γερή ρίζα στο ορθόδοξο ρεπερτόριο των μεγάλων δασκάλων του ρεμπέτικου και του λαϊκού. Ο Μαργαρίτης είναι «του χτες» αλλά και «του σήμερα» τόσο στα δικά του, όσο και στα διαμάντια που επιλέγει να παρουσιάσει με τον δικό του απαράμιλλο τρόπο. 

Σ αυτό το ξεχωριστό καλοκαίρι είναι μαζί του η Πέννυ Μπαλτατζή, «το κορίτσι» που όλοι αγαπήσαμε, επιστρέφει με το Γιώργο Μαργαρίτη αυτή τη φορά με την ίδια, πάντα, φρεσκάδα και ενέργεια! 

Η Πέννυ βρίσκεται τώρα στην κορυφή της δημοτικότητάς της έτοιμη να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, ως τραγουδοποιός και performer, ξεδιπλώνοντας την καλλιτεχνική της ιδιοσυγκρασία σε όλο της το γοητευτικό εύρος. 

Γιώργος Μαργαρίτης & Πέννυ Μπαλτατζή - «Εδώ τα καλά τραγούδια»

Μαζί τους μια εξαμελής ορχήστρα εξαίρετων μουσικών  και ο υπέροχος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.

«Εδώ τα καλά τραγούδια», Τα δικά μας τραγούδια!

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021,
Ώρα έναρξης: 21.00

Γιώργος Μαργαρίτης & Πέννυ Μπαλτατζή
«Εδώ τα καλά τραγούδια»
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ
(Ιωαννίνων & Καπανέως)
Κολωνός

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

10€ Προπώληση γενικής εισόδου
12€ στο ταμείο
Προπώληση: ticketsrevices.gr 
https://www.ticketservices.gr/event/giorgos-margaritis-penny-mpaltatzi-edo-ta-kala-tragoudia/?lang=el

 

Διαβάστε ακόμα:

Υπόγεια Ρεύματα – Δ. Μητσοτάκης & Π. Κατσιμάνης (Ενδελέχεια) – Magic De Spell την Τετάρτη 7 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook