Σχετικά με τη διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν με θητεία σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία ενημερώνει τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης το Υπουργείο Παιδείας.

Τι ορίζει η εγκύκλιος του Υπουργείου

Σε συνέχεια του υπ’ αριθ. πρωτ. 76389/Ε2/28-6-2021 εγγράφου μας διευκρινίζουμε ειδικά για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν με θητεία σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία και μετατέθηκαν κατά το τρέχον σχολικό έτος σε άλλο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ ισχύουν τα διαλαμβανόμενα στο ανωτέρω έγγραφο.

Επιπλέον, όσοι τοποθετήθηκαν οριστικά κατά το τρέχον σχολικό έτος, οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία στη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους, δηλώνοντας ωστόσο ότι υπηρετούν με θητεία μέχρι και 31-8 2021 σε Πρότυπο ή Πειραματικό Σχολείο, στο οποίο και υποχρεούνται να παρέχουν θερινή υπηρεσία. Εφόσον η σχολική μονάδα τοποθέτησής τους βρίσκεται σε διαφορετική περιοχή μετάθεσης από το Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ. στο οποίο υπηρετούν, η ανάληψη υπηρεσίας γίνεται δεκτή με έκδοση υπεύθυνης δήλωσης μέσω της πλατφόρμας gov.gr και την αποστολή της με e-mail.

Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ

Διαβάστε ακόμα:

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Από 29 Ιουνίου έως 30 Ιουλίου οι αιτήσεις

ΟΛΜΕ: Από 26/6 οι αιτήσεις για συμμετοχή εκπαιδευτικών στις κατασκηνώσεις του ΥΠΑΙΘ

Πώς να συμπληρώσεις το δυσκολότερο μηχανογραφικό των τελευταίων ετών

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook