ΣΧΟΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΕΣ & ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2021 

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ο πρώτος οδηγός σπουδών & επαγγελμάτων μεικτής πραγματικότητας στην Ελλάδα στον οποίο «ζωντανεύουν» οι πληροφορίες! Ένας οδηγός σπουδών στον οποίο μπορείτε να ακούσετε, να δείτε και φυσικά να διαβάσετε πληροφορίες για όλα τα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης & τα συνδεόμενα επαγγέλματα.

Στο μοναδικό αυτό βιβλίο, το οποίο έχει επιμεληθεί η επιστημονική μας ομάδα, θα ανακαλύψετε όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε προκειμένου να κάνετε εύστοχες επιλογές για τις σπουδές σας. Περιλαμβάνει κάθε απαραίτητη πληροφορία που πρέπει να γνωρίζει ένας μαθητής Λυκείου, ένας γονιός αλλά και ο εκπαιδευτικός και ο σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού, αναφορικά με τις Πανελλαδικές & τα τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στοιχεία που αφορούν στο Γενικό (ΓΕ.Λ.) & στο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.), εγκυκλίους και αποφάσεις για τις μετεγγραφές, τις αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής, τις ειδικές παθήσεις είναι μερικές μόνο από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται στις σελίδες του.

Παράλληλα, μέσα από την πολυετή εμπειρία του Δρ Ταουσάνη Χρήστου και των επιστημονικών του ερευνών, εδώ θα βρείτε για τον κάθε κλάδο και επιστημονικό πεδίο, μοναδικές μελέτες για τις τάσεις της αυριανής αγοράς εργασίας, πληροφορίες για νέα και αναδυόμενα επαγγέλματα, και θα ανακαλύψετε κλάδους και επαγγέλματα του μέλλοντος αλλά και τη διαφοροποιημένη σταδιοδρομία, μια «κρυφή» προοπτική καριέρας που συνδέεται διεπιστημονικά με το κάθε τμήμα του μηχανογραφικού!

Σχολές, Σπουδές & Πανελλαδικές 2021

Το βιβλίο αυτό αποτελεί τον πολυτιμότερο οδηγό για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού των πανελλαδικών αλλά και για το σχεδιασμό της σταδιοδρομίας ενός μαθητή Λυκείου. Παράλληλα, μέσω των νέων τεχνολογιών που αξιοποιεί στις σελίδες του, ο αναγνώστης μπορεί να δει ζωντανά το συγγραφέα να δίνει πολύτιμες συμβουλές, να ακούσει μοναδικά δεδομένα και, μέσω των σχετικών εφαρμογών, να έχει πρόσβαση σε μοναδικά οπτικοποιημένες πληροφορίες! Τέλος, μέσω της διασύνδεσης του βιβλίου με την πληρέστερη τράπεζα δεδομένων επαγγελματικού προσανατολισμού, το StudyBot, να έχει -ανα πάσα στιγμή- συνεχή ενημέρωση για οποιοδήποτε νέο αφορά στις Πανελλαδικές, την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Δρ Ταουσάνης Χρήστος, είναι ιδρυτής της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας και σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού με 20ετή παρουσία στον κλάδο. Αποτελεί ένα από τα πλέον έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη επαγγελματικής συμβουλευτικής στην Ελλάδα και προσκεκλημένος ομιλητής σε περισσότερες από 800 ομιλίες επαγγελματικού προσανατολισμού.

Διακίνηση-διάθεση: Σ. Πατάκης Α.Ε.Ε.Δ.Ε. (Εκδόσεις Πατάκη)
Βιβλιογραφική περιγραφή:
ΣΧΟΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΕΣ & ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2021 /  978-618-85057-1-1
Χρήστος Ταουσάνης. – 1η έκδ. – Θεσσαλονίκη: : Πατάκης, 2021. – 656σ. • 24×17εκ.
Διακίνηση: Πατάκης.
ISBN 978-618-85057-1-1 (Μαλακό εξώφυλλο)
€ 24,90 · Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6%.
Εκπαίδευση – Οδηγοί [DDC: 370.074]
Εκπαίδευση, Τριτοβάθμια [DDC: 378]
Επαγγελματικός προσανατολισμός [DDC: 371.425]

EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Και Σταδιοδρομίας*
Αθήνα 210 220 2677  | Θεσσαλονίκη 231 231 5181

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook