Αίτημα για συνάντηση

Κυρία Υπουργέ
Κυρία Υφυπουργέ

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. είχε θέσει στην τελευταία μας συνάντηση στις 2/3/2021 σειρά ζητημάτων που ταλανίζουν τον χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση σχολικών μονάδων, συγκρότηση υπηρεσιακών συμβουλίων, συνθήκες λειτουργίας ειδικών σχολείων και τηλεκπαίδευση…), ζητήματα τα οποία συνεχίζουν να υφίστανται και να δημιουργούν έντονη αναστάτωση και προβληματισμό στον κλάδο.

Επανερχόμαστε, ζητώντας την πραγματοποίηση συνάντησης μαζί σας, άμεσα έτσι ώστε να συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη συζήτηση για τις συνθήκες της δια ζώσης επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων καθώς και  για το εξαιρετικά σημαντικό θέμα της πραγματοποίησης διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών και της κατανομής αυτών.

Ως Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με πίστη στην αξία του ενδελεχούς και ειλικρινούς διαλόγου ελπίζουμε η ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας να είναι θετική και άμεση.

(ΔΟΕ – 21/4/2021)

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook