ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ: Μια Διαφορετική Εκπαιδευτική Προσέγγιση & Φιλοσοφία Ζωής μέσα και έξω από την Τάξη

Δευτέρα 12 Απριλίου | Δωρεάν

Περιληπτικά για το σεμινάριο

Σε αυτό το σεμινάριο ο Στέφανος Ξενάκης θα μοιραστεί μαζί μας το ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ που είναι μια σύγχρονη φιλοσοφία ζωής που ενσωματώνει όλα τα βασικά τα οποία θα θέλαμε κάποιος να μας έχει δείξει κι εμάς όταν είμασταν παιδιά. Για να χαμογελάμε περισσότερο. Υπάρχουν όμως κάποιες αρχές για να τα πετύχουμε, οι οποίες στην πλειοψηφία τους λείπουν από τη συστημική εκπαίδευση.

Τη σημερινή εποχή παγκοσμίως έχουν δυστυχώς «κανονικοποιηθεί» τα νέα χαμηλότερα επίπεδα ευτυχίας. Αφενός δεν θέλουμε τα παιδιά μας να πέσουν σε αυτή την παγίδα κι αφετέρου επιθυμούμε εμείς οι ενήλικοι να επανέλθουμε στη φυσική μας ευτυχία.

Μέσα από αυτό το σεμινάριο λοιπόν, ο Στέφανος Ξενάκης θα μοιραστεί μαζί μας βασικές αρχές, ιστορίες και τους τρόπους που μπορούμε ως γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδαγωγοί να κάνουμε πράξη όλα αυτά και να τα φέρουμε στην οικογενειακή και σχολική μας καθημερινότητα.

Στέφανος Ξενάκης

Ποιος είναι ο εισηγητής;

Στέφανος Ξενάκης

Συγγραφέας

Ο Στέφανος Ξενάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) από το Manchester Business School.

Μετά από πολυετή σταδιοδρομία στο χώρο των ΜΜΕ και της Διαφήμισης, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το δικό του πάθος, την τέχνη της ζωής.

Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος και επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις ομιλίες του.

Το πρώτο βιβλίο του με τίτλο ΤΟ ΔΩΡΟ, κυκλοφορεί από την Key Books και θέλει με πολύ απλό και εύληπτο τρόπο, μέσω της παράθεσης καθημερινών βιωματικών ιστοριών του συγγραφέα, να σου υπενθυμίσει πως κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα.

Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ, ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας από την πρώτη κιόλας δημοτικού.

Το ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ έχει ήδη ξεκινήσει να διδάσκεται  ερευνητικά σε αρκετά σχολεία της ελληνικής επικράτειας. Περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 6 και 9, της Αύρας και της Αίνειας.

Εγγραφές: https://employ.edu.gr/dorean-seminario-xenakis/

EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Και Σταδιοδρομίας*
Αθήνα 210 220 2677  | Θεσσαλονίκη 231 231 5181

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook