Ξεκινά η καμπάνια της πρωτοβουλίας «Σπουδάζω με Υποτροφία» του κορυφαίου προγράμματος της Equal Society που δίνει τη δυνατότητα σε νέες και νέους να σπουδάσουν με υποτροφία σε μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Νέοι που πλήττονται δυσανάλογα από τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής  κρίσης του COVID-19 βάζουν φρένο στα ακαδημαϊκά τους όνειρα. Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» για δέκατη συνεχόμενη χρονιά προσφέρει «Ίσες Ευκαιρίες στην Εκπαίδευση για Όλους» και μέχρι σήμερα άλλαξε τη ζωή σε περισσότερους από 360 υπότροφους.

Στην νέα καμπάνια του Οργανισμού, πρωταγωνιστές είναι ορισμένα από τα πρόσωπα αυτά. Πρεσβευτές της πρωτοβουλίας μιλούν για το πώς μεταμορφώθηκε η ζωή τους με την υποτροφία που απέκτησαν.

Τα όνειρα άλλωστε της νέας γενιάς δεν μπαίνουν σε καραντίνα και όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν μια υποτροφία σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, τους όρους συμμετοχής και τις αιτήσεις στην ιστοσελίδα www.spoudazomeypotrofia.gr και στο τηλέφωνο: 211.70.51.841.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook