Όχι στα μικροκομματικά παιχνίδια – Δημοσιοποίηση των Μεταθέσεων Τώρα!

Ανακοίνωση 24/3/2021

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Προσπαθώ συνεχώς να σας  ενημερώνω από το Υπουργείο, για όλα τα θέματα που σας απασχολούν και ειδικότερα από  χθες για το θέμα των Μεταθέσεων παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού του Αιρετού, αφού τα Υπηρεσιακά  Συμβούλια με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας  λειτουργούν μόνο με τα διορισμένα μέλη.

Το σύστημα έτρεξε με τα κενά που δημοσιοποίησα και χθες μετά το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η διαδικασία των Μεταθέσεων Γενικής και Ειδικής Αγωγής!

Σας ενημέρωσα για το αποτέλεσμα και επέμεινα να δοθούν τα ονόματα όσων ικανοποιήθηκαν άμεσα στη δημοσιότητα.

Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, τους εργαζόμενους των  οποίων  θέλω να συγχαρώ δημόσια που για άλλη μια φορά  εργάστηκαν αδιάκοπα αψηφώντας  τις δυσκολίες της εποχής  ώστε  να πραγματοποιηθούν  έγκαιρα οι Μεταθέσεις, τις υπέβαλαν στο Γραφείο της Υπουργού για υπογραφή.

Δυστυχώς μια μέρα μετά και ενώ χιλιάδες συναδέλφισσες και συνάδελφοι αγωνιούν, η επιστροφή στις ένδοξες παλαιοκομματικές πρακτικές είναι γεγονός!

Επιστρέφοντας ολοταχώς στο παρελθόν,  κομματικοί εγκάθετοι και διαδρομιστές προσπαθούν να  ενημερώσουν τους κομματικούς  φίλους τους για τα αποτελέσματα των Μεταθέσεων των συναδέλφων εκπαιδευτικών !

Καλώ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να σταματήσει εδώ και τώρα αυτούς κομματικούς φίλους της και τα παιχνίδια που μας γυρίζουν σε αλήστου μνήμης εποχές και να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των Μεταθέσεων!

Με τη Διαφάνεια των διαδικασιών αλλά  και την αγωνία των συναδέλφων εκπαιδευτικών δεν έχει δικαίωμα να παίζει κάνεις!

Πάντα κοντά σας,

Νίκος Φασφαλής

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook