του Νίκου Φασφαλή

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Αύριο, Τετάρτη 17 Μαρτίου, θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ με θέματα που αφορούν τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών από Νομό σε Νομό.

Η συνεδρίαση είναι σημαντική αφού αφορά τις υπηρεσιακές μεταβολές χιλιάδων συναδέλφων εκπαιδευτικών και απαίτηση όλων είναι να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα της συμμετοχής των Αιρετών ώστε να διασφαλιστούν οι αρχές της Διαφάνειας και της Ισονομίας.

Είναι απαράδεκτο να λειτουργούν όλα τα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Δημοσίου με συμμετοχή Αιρετών εκπροσώπων και της Εκπαίδευσης μόνο με τα διορισμένα μέλη!

Η κατάσταση αυτή θέτει σε αμφισβήτηση τις οποίες αποφάσεις ληφθούν για τις αμφισβητούμενες αιτήσεις και τις αιτήσεις για κατάταξη σε ειδική κατηγορία!

Θέλω επίσης να σας ενημερώσω ότι από τα στοιχεία που συγκεντρώνω μετά από επικοινωνία μου με τους συναδέλφους Αιρετούς σε κάθε περιοχή της χώρας, ο αριθμός των οργανικών κενών για πραγματοποίηση μεταθέσεων παρουσιάζεται μεγάλος.

Για την ενημέρωσή σας τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1.«Εξέταση αμφισβητούμενων αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. από περιοχή σε περιοχή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

2.«Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. από περιοχή σε περιοχή για ένταξη σε ειδική κατηγορία (ασθένειες, πολυτεκνία κ.λπ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

3.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

 Πάντα κοντά σας,

Νίκος Φασφαλής

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook