Στο πλαίσιο της έναρξης του νέου E-Learning προγράμματος “Σχολική Ψυχολογία και Συναισθηματική Διαχείριση στην Εκπαίδευση”, το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. διοργανώνει εκδήλωση/webinar με τίτλο:

“Συζητώντας για την (επιστροφή στην) κανονικότητα εντός και εκτός εκπαιδευτικού πλαισίου: υπάρχει πράγματι κανονικότητα στην εκπαίδευση;”

την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 – ώρα 19:30

με τις Λήδα Αναγνωστάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχολογίας ΤΕΑΠΗ/ΕΚΠΑ, την Αγνή Στυλιανού, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, Τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, την Ξένια Χατζηχαραλάμπους, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Άντρη Αναστασίου, Σχολική Ψυχολόγο, Συντονίστρια Πρακτικής Άσκησης στο ΜΠΣ Σχολικής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με θέμα την επιστροφή στην εκπαιδευτική κανονικότητα μετά την κρίση.

Η εκδήλωση στοχεύει στη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη νοηματοδότηση της «κανονικότητας» εντός και εκτός εκπαιδευτικού πλαισίου και τη σημασία της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας σε κάθε εύκολη ή δύσκολη συνθήκη.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για να πάρετε μέρος θα πρέπει να κάνετε δήλωση συμμετοχής μέχρι 12/3/21 στη 1:00μμ. Για τη δήλωση συμμετοχής, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο της ιστοσελίδας μας:

https://learninn.gr/syzitontas-gia-tin-epistrofi-stin-kanonikotita-entos-kai-ektos-ekpaideytikoy-plaisioy-yparchei-pragmati-kanonikotita-stin-ekpaideysi/

Η ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα zoom και youtube.

Οι σύνδεσμοι zoom και youtube θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα https://learninn.gr/blog/ την ημέρα της εκδήλωσης 12/3/2021 στις 14:00.

Διαβάστε ακόμα: 

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook