Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης διοργανώνουν για δέκατη έκτη συνεχή χρονιά τις καθιερωμένες «Απογευματινές συναντήσεις γονέων για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς της σύγχρονης οικογένειας» με θέμα: «Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας».

Φέτος, λόγω της ιδιαίτερης συγκυρίας, οι συναντήσεις γίνονται διαδικτυακά με τη μορφή Webinars. Στις διαδικτυακές συναντήσεις θα συζητηθούν και θα αναλυθούν θέματα καθημερινά που μας απασχολούν και μας προβληματίζουν σε σχέση με τον γνωστό – άγνωστο κόσμο των παιδιών μας.

Κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη από τις 10 Μαρτίου έως τις 24 Μαΐου 2021 στις 7 μ.μ. οι γονείς θα συναντιούνται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Microsoft Teams για να ακούσουν καταξιωμένους ειδικούς επιστήμονες και να αφουγκραστούν, να συζητήσουν και να εκφράσουν τις απορίες και τους ιδιαίτερους προβληματισμούς τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Σχολείου https://www.protypa.gr/webinars-2021-1081. Μετά τη συμπλήρωση των στοιχείων στη φόρμα συμμετοχής του Webinar που θα επιλέξουν, θα τους αποσταλούν στο προσωπικό τους e-mail, όλες οι απαραίτητες οδηγίες σύνδεσης.

Διαβάστε ακόμα: 

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook