Οι αγαπημένοι ήρωες της παιδικής μας ηλικίας, οι αστείοι αλλά και διδακτικοί Μικροί Κύριοι και Μικρές Κυρίες έγιναν παράσταση και αγαπήθηκαν εδώ και δύο χρόνια από παιδιά σε όλη την Ελλάδα! Τώρα επιστρέφουν σε μια ειδικά σκηνοθετημένη παράσταση για διαδικτυακή προβολή, με πολυκάμερη λήψη και ψηφιακό ήχο για να μη χάσετε ούτε ατάκα! Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου και η παράσταση θα είναι διαθέσιμη μέσω της Viva.gr για λίγες ημέρες.

Πρόκειται για την επίσημη παράσταση των Μικρών Κυρίων στην Ελλάδα, με εντυπωσιακά κοστούμια και πρωτότυπη μουσική που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Η παράσταση “Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας” προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των διάσημων Μικρών Κυρίων, τα τραγούδια τους και τη συμμετοχή των παιδιών, ακόμα και εξ αποστάσεως.

Η σειρά “Μικροί κύριοι – Μικρές Κυρίες” από το 1971 είναι σε παγκόσμιο επίπεδο μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων, έχει γίνει τηλεοπτική εκπομπή, έγινε μουσειακή έκθεση στο Παρίσι ενώ αναμένεται και η ομώνυμη ταινία.

Λίγα λόγια για το έργο

Η μικρή Σοφία είναι πολύ λυπημένη σήμερα. Είχε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο. Μιλάει πολύ και δεν χαμογελά ποτέ και γι’ αυτό δεν έχει καθόλου φίλους. Ξαφνικά η κυρία Άμπρα Κατάμπρα εμφανίζεται και με τη βοήθεια των φίλων της, του κυρίου Κατσούφη, της κυρίας Γελαστούλας, του κυρίου Πολυλογά, του Κυρίου Δυνατού αλλά και των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τη χαρά με τη δύναμη της φιλίας!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα
Κείμενο-στίχοι: Καλλιόπη Παπαδάκη
Κάμερα/μοντάζ: Ελένη Χρυσομάλλη
Κάμερα: Βαγγελης Κουμούρης, Στάθης Τζουβαλέκης
Ηχοληψία: Σπύρος Χαρέλας, Ενές Αχμέτ Κεχαγιά
Φωτισμοί: Ανδρέας Μπουζάνης
Μουσική: Γιώργος Τζιαφέττας
Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη
Σκηνικά: Λορέντζο Μπελλέλι
Κατασκευές Μασκότ: Ανεμοσκορπίσματα
Κατασκευή κοστουμιών: Moda System
Ειδικές κατασκευές: Πένη Δάνη
Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Κατερίνα Νικολάου

Παραγωγή: Καλλιτεχνική Εταιρεία Θεάτρου

Παίζουν: Αναστασία Ευσταθοπούλου, Ελίζα Κιτσικίδου, Λένα Μισχοπούλου, Στράτος Μπαπαγιαννάκης, Θανάσης Τζιατζιάφης

Πληροφορίες

Μικροί κύριοι – Μικρές κυρίες: Η δύναμη της φιλίας online stream

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Προπώληση: viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/mikroi-kyrioi-mikres-kyries/

Τηλ. Πληροφοριών: 2310423925 – 6986122531

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook