Συλλαλητήριο κατά του νόμου του Υπουργείου Παιδείας για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, στις 13:00 στα Προπύλαια. Ανάλογες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες πόλεις τις χώραςΓια την ίδια ημέρα η ΟΛΜΕ έχει προκηρύξει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00, ενώ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στήριξης.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/02 ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Διευκολυντική 3ωρη στάση από 11.00 έως 14.00

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ ΣΤΑ ΑΕΙ – ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ χαιρετίζει τα μαζικά συλλαλητήρια φοιτητών – εκπαιδευτικών και νεολαίας που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ενάντια στα αντιεκπαιδευτικά μέτρα της κυβέρνησηςΗ κυβέρνηση μόλις λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του νέου αντιεκπαιδευτικού νόμου προχώρησε στην εφαρμογή του δίνοντας το πράσινο φως στην εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στο ΑΠΘ, στην καταστολή των κινητοποιήσεων των φοιτητικών συλλόγων και σε συλλήψεις δεκάδων φοιτητών που αντιστέκονται στα εφαρμοζόμενα μέτρα. Η βάναυση καταπάτηση του πανεπιστημιακού ασύλου ανακαλεί στη συλλογική μνήμη πρακτικές και μεθόδους από σκοτεινές εποχές του τόπου μας, προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών. Το ΥΠΑΙΘ επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά την αυθαιρεσία στην λήψη αποφάσεων, την αναλγησία και την απόστασή του από την εκπαιδευτική πραγματικότητα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/02

ΑΘΗΝΑ – ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ στις 13.00

Διαβάστε ακόμα: 

ΦΕΚ – Νόμος υπ’ αριθμ. 4777: «Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, προστασία της ακαδημαϊκής ελευθερίας, αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις»

ΙΕΠ: Πρόσκληση για συμμετοχή σχολείων ΠΕ και ΔΕ στο έργο “Inclusive Schools for Roma”

Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών ΠΕ & ΔΕ για την αξιολόγηση των μαθητών στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων

ΦΕΚ – Νόμος 4765/ ΑΣΕΠ: Εκσυγχρονισμός του συστήματος προσλήψεων στον δημόσιο τομέα και ενίσχυση του Α.Σ.Ε.Π.

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook