Το Angeleye’s Project είναι το πρώτο solo μουσικό πρότζεκτ του Agis Angeleye.

Τα κομμάτια του Angeleye’s Project εμπνέονται στο σύνολό τους από πραγματικά γεγονότα και ανθρώπους που επηρέασαν τη ζωή του Agis Angeleye, ενώ ο στίχος περιγράφει ρεαλιστικά τις σχέσεις του με τα άτομα αυτά.

O Agis το 2020 ολοκλήρωσε μια συλλογή από singles, υπό τον τίτλο For Me, σε ύφος indie rock, country rock, που περιλαμβάνει τα κομμάτια: “I am the day”, “Bus of dreams”, “Broken Back”, “Nice”, “Into the sea”, “E positions”, “I always fear”, καθώς και τα covers “Babel”, “Little Lion Man” και “Purple rain”. Κάθε τραγούδι ερμήνευσε και διαφορετικός καλλιτέχνης σε μία προσπάθεια το επίκεντρο να είναι τα ίδια τα κομμάτια και ο στίχος τους.

Agis Angeleye

Για το 2021 ο Agis συνθέτει ένα νέο και ολοκληρωμένο άλμπουμ, με τίτλο NM 2021, σε συνεργασία με τον DJ MCD, που θα μεταφέρει το project σε ήχους country- folk beat, όπως προϊδεάζει και το single “One Hundred Pills” που μόλις κυκλοφόρησε.

Δείτε το video clip:

Μπορείτε να ακούσετε το Angeleye’s Project εδώ:

https://www.youtube.com/c/AngeleyesProject
https://angeleyesproject.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/angeleyes_project

Και να το ακολουθήσετε εδώ:

https://www.instagram.com/angeleye.s_project/
https://twitter.com/AgisAngeleye
https://www.facebook.com/angeleyesproject

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook