Το ΠΕΚΕΣ ΑΜΘ διά της Συντονίστριας Εκπαίδευσης για την Αειφορία  Άννας Αφεντουλίδου και της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου Ευγενίας Θεοδοσιάδου διοργανώνει εξ αποστάσεως σεμινάριο με τίτλο «Ανοίγει η αυλαία… μία ώρα και κάτι στη σκηνή του 1821» τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και ώρες 18:30-20.00.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς της Αθμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της Περιφερειακής Δ/νσης ΑΜΘ.

Αιτήσεις για το σεμινάριο έως και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 στην ηλεκτρονική φόρμα στον σύνδεσμο:. https://forms.gle/K4Uk1XQ7NghfMRNK8. Οι αιτούντες θα ενημερωθούν στα προσωπικά τους email για τον σύνδεσμο του σεμιναρίου.

«Ανοίγει η αυλαία… μία ώρα και κάτι στη σκηνή του 1821»… Αν φανταστούμε το 1821 πάνω σε μια σκηνή. Τι θα βλέπαμε; Τι θα ακούγαμε; Τι θα νιώθαμε; Στη σκηνή του 1821 ανεβαίνουν η Δήμητρα Πυργελή, η Νατάσα Μιχαηλίδου και ο Απόστολος Δομτζίδης, η “Ελάτε να παίξουμε” με τη Γεωργία Γκανά, την Ελένη Ζησοπούλου και την Παναγιώτα Χατζηκαμάρη για να «δράσουν» και να «διαδράσουν» με το κοινό κάτω από τη σκηνή. 
Σας περιμένουμε να καθίσετε αναπαυτικά στις πορφυρές θέσεις του θεάτρου και να μας απολαύσετε!

Πρόγραμμα

18.35-19.00: «Από το ρόδο βγαίνει αγκάθι κι απ’ το αγκάθι βγαίνει ρόδο», Δήμητρα Πυργελή

19.00-19.30: «Προσεγγίζοντας το 1821 μέσα από το θέατρο σκιών» Νατάσα Μιχαηλίδου, Απόστολος Δομτζίδης

19.30-20.00: «Δέκα δημιουργικά βήματα για μια σχολική παράσταση. Μια προσέγγιση των μηνυμάτων της επανάστασης του 1821 μέσα από τη λαϊκή παράδοση», Γεωργία Γκανά, Ελένη Ζησοπούλου, Παναγιώτα Χατζηκαμάρη

Διαβάστε ακόμα:

ΕΙΠ – Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο: «Λογοτεχνική Μετάφραση: Ασκήσεις και όρια ελευθερίας»

Δωρεάν Σεμινάριο – Καινοτόμες προσεγγίσεις στην εκπαίδευση: Νευροεκπαίδευση και STEM

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook