Το  ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με  λύπη του αναγκάζεται  να επανέλθει στο θέμα των Υ.Σ.  σε μια περίοδο που η εκπαίδευση «φλέγεται» κυριολεκτικά από τα κλειστά σχολεία, τα νομοσχέδια που περνούν το ένα μετά το άλλο, την αξιολόγηση.  Κι αυτό για να αποκαταστήσουμε και πάλι την αλήθεια.

 Επανερχόμενοι στο θέμα οφείλουμε  να δηλώσουμε ότι ο αντιπρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Φιλίππου Χρήστος έχει ήδη παραιτηθεί από το ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης και αναμένεται να παραιτηθεί, όπως έχει ήδη δηλώσει,  και από το ΑΠΥΣΔΕ  Κεντρ.Μακεδονίας  μόλις γίνει η συγκρότησή του,  συντασσόμενος με τις αποφάσεις του κλάδου και σύμφωνα με το από 7/1/2021 κάλεσμα  της ΟΛΜΕ:  

“Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί:

  1. Τους/τις «εκλεγμένου/ες» (τακτικά και αναπληρωματικά μέλη) στα ΥΣ να καταθέσουν, αμέσως μετά τις συγκροτήσεις τους, τις παραιτήσεις τους στις ΔΔΕ, ΠΔΕ και ΥΠΑΙΘ για ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ αντίστοιχα, με κοινοποίηση όλων των παραιτήσεων στην ΟΛΜΕ.

Το εσωτερικό σημείωμα της ΟΛΜΕ προοριζόταν για τα ΔΣ των  ΕΛΜΕ και αυτές όφειλαν να απαντήσουν .

Είναι δικαίωμα του καθ’ ενός να εκφράζει δημόσια την άποψή του. Ας έκαναν τουλάχιστον τον κόπο να μας ρωτήσουν αποφεύγοντας άσκοπες αντιπαραθέσεις.

Τέλος τονίζουμε ότι ως ΔΣ  θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μην εφαρμοστούν στην πράξη οι αντιδραστικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης  στην εκπαίδευση.

(Ανακοίνωση της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης)

Διαβάστε ακόμα:

Προκήρυξη πρόσληψης ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στα Τμήματα Μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού

Τροποποίηση Υπουργικής απόφασης για τα ΙΕΚ που υπάγονται στη Γ.Γ.Δ.Β.Μ.

Θεσσαλονίκη: Έως 30/4 οι εγγραφές στον Κατάλογο Καλλιτεχνών και Επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook