Αναστέλλεται προληπτικά έως τις 15 Φεβρουαρίου η διά ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών ΟΑΕΔ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.

Πιο αναλυτικά:

Αναστέλλεται η διά ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ, από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο του αυξημένου κινδύνου, πολύ αυξημένου κινδύνου και μητροπολιτικών περιοχών. Στις περιοχές αυτές, η εκπαιδευτική διαδικασία  διενεργείται με την εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη διδασκαλία. 

Παράλληλα παρατείνεται η προληπτική αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας στις εκπαιδευτικές δομές των ΙΕΚ και ΚΕΚ του ΟΑΕΔ και συνεχίζεται η υποχρεωτική διενέργεια σύγχρονης και ασύγχρονης διδασκαλίας στα ΙΕΚ του Οργανισμού. 

Αναστέλλεται η λειτουργία των Βρεφονηπιακών σταθμών του ΟΑΕΔ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2021, σε περιοχές που ανήκουν σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου ενώ οι υπόλοιποι βρεφονηπιακοί σταθμοί συνεχίζουν τη δια ζώσης λειτουργία τους με υποχρεωτική τήρηση των κανόνων λειτουργίας.

Τέλος, οι Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία του ΟΑΕΔ συνεχίζουν τη δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία, με υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που δεν είναι συμβατή με τον βαθμό και το είδος της ειδικής εκπαιδευτικής ανάγκης.

Διαβάστε ακόμα:

Οδηγίες του ΥΠΑΙΘ στις σχολικές μονάδες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

ΙΕΠ / Αξιολόγηση σχολικών μονάδων: Όσα πρέπει να γνωρίζετε – Οδηγός & Παρουσίαση

Αναπληρωτές / σύμβαση τρίμηνης διάρκειας: προσλήψεις 802 εκπαιδευτικών ΠΕ & ΔΕ στην ΕΑΕ και στη Γενική Εκπαίδευση

Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν από την Πέμπτη 11/2 τα σχολεία στην Αττική

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook