Σε σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου αναμένεται να μπει από μεθαύριο, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, και μέχρι τις 28 του μήνα η Αττική, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Μαξίμου, αλλά και την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Από το πρωί της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται να ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων, η λειτουργία του λιανεμπορίου και των δραστηριοτήτων που μέχρι σήμερα λειτουργούσαν με τη μέθοδο του click away, των Κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής, ενώ θα συνεχίσουν να ισχύουν κανονικά οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις των πολιτών από νομό σε νομό. Νέα μέτρα θα ανακοινωθούν και για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Διάγγελμα Μητσοτάκη

Σήμερα το βράδυ, στις 19:30, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες για την πανδημία και τα μέτρα σχετικά με την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

(Τελευταία ενημέρωση: 9/2/2021, 19:38)

Γ.Σ

Διαβάστε ακόμα:

Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, 9 Φεβρουαρίου

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου – Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλές «σερφάρισμα»

Έως τις 15/2 οι δηλώσεις αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων στην «ΕΡΓΑΝΗ» για την ενίσχυση των 400 ευρώ

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook