Ενισχυτική Διδασκαλία 2020-2021: Εγκύκλιο σχετικά με την έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2020-2021 απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας προς τις ΠΔΕ της χώρας.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, για το σχολικό έτος 2020-2021 η Ενισχυτική Διδασκαλία διενεργείται μέσω τηλεκπαίδευσης, προς αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Ως ημερομηνία έναρξης της Ενισχυτικής Διδασκαλίας ορίζεται η Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2021.

Οι τοποθετημένοι εκπαιδευτικοί τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2021 παρουσιάζονται στα Σ.Κ.Α.Ε., και αρχίζει η διδασκαλία των μαθημάτων σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα των Σ.Κ.Α.Ε..

 Σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. 125614/Δ2/21-09-2020 Υ.Α. (Β΄ 4194), η Ενισχυτική Διδασκαλία λήγει με τη λήξη των μαθημάτων και πριν από την έναρξη των εξετάσεων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Η διάρκεια της διδακτικής ώρας ορίζεται σε σαράντα πέντε (45) λεπτά και η διάρκεια του διαλείμματος σε πέντε (05) λεπτά. Η διδασκαλία των μαθημάτων δεν διεξάγεται στις διακοπές και στις αργίες σύμφωνα με το άρθρο 2 της με αρ. πρωτ. 79942/ΓΔ4/21-05 2019 (Β΄ 2005). Τις ημέρες που πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις, τα μαθήματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας διεξάγονται κανονικά.

Οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συντονίζουν, εποπτεύουν και ελέγχουν την όλη διαδικασία.

Για να δείτε την εγκύκλιο πατήστε εδώ

Διαβάστε ακόμα:

Εγκύκλιος για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου των σχολείων: Τι ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook