ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΔΙΚΙΑ! – KΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΩΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ 

Η Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης στηρίζει το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων αναπληρωτών που αποκλείστηκαν από τους πίνακες αναπληρωτών για παράβολο αξίας μόλις 3€, εξαιτίας λαθών του συστήματος των τραπεζών και  της πλατφόρμας του ΑΣΕΠ αλλά και λαθών στη μοριοδότηση.

Μετά από δράσεις και κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν όλο τον προηγούμενο καιρό, το Υπουργείο Παιδείας αρνείται να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να αρθεί η αδικία σε βάρος τους. Οι τροπολογίες που κατατέθηκαν μέχρι τώρα στη Βουλή, οι οποίες αποκαθιστούσαν τους συναδέλφους, δεν έφτασαν ποτέ στην ολομέλεια με το πρόβλημα να παραμένει άλυτο κρατώντας σε ομηρία χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Η  Κυβέρνηση της Ν.Δ. επιλέγει συστηματικά να μην επιλύει με μια τροπολογία ή με νομοθετική ρύθμιση την αδικία αυτή για την οποία η ίδια ευθύνεται.

Ενόψει  του νομοσχεδίου για τον ΑΣΕΠ που θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες απαιτούμε να ενταχθεί και να ψηφιστεί τροπολογία που να δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα των συναδέλφων αναπληρωτών.

Η Α’ ΕΛΜΕ στηρίζει τη συμβολική κινητοποίηση την

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/01/2021  στις 1 μ.μ.  στο ΥΜΑΘ  για την ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΩΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

Διαβάστε ακόμα:

Ποια πανεπιστημιακά τμήματα στην Ελλάδα δίνουν πλέον πτυχίο και μεταπτυχιακό!

Δωρεάν έλεγχος covid-19 για εκπαιδευτικούς – Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα / Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Ξεκαθαρίζει το τοπίο το ΥΠΑΙΘ – Κανονικά θα λειτουργήσουν Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και ΕΑ από τις 11/1

Αναστολές Δεκεμβρίου: Απλήρωτοι παραμένουν χιλιάδες εργαζόμενοι κλειστών και πληττόμενων επιχειρήσεων

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook