Στις 6/11/20 ο βραβευμένος Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής  Tasos P. είχε κυκλοφορήσει μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο «Retro Boy».

Μέσα από το άλμπουμ κυκλοφόρησε σαν single το ελληνόφωνο ηλεκτρονικό μελαγχολικό τραγούδι που έγραψε ο ίδιος με τίτλο «Πες μου τί σημαίνει αγάπη» όπου για πρώτη φορά ακούγονται ελληνικά φωνητικά από τον ίδιο. Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ο Τιμόθεος Πουλιτσίνος, ενώ τη μίξη του επιμελήθηκε ο μουσικός Παύλος Λιάγκας (Paul Bion).

Την εβδομάδα από 9/11 έως 15/11 το τραγούδι ανέβηκε στο εβδομαδιαίο #1 των digital πωλήσεων του iTunes Singles Chart της Ελλάδας, ενώ παράλληλα την 14/11 έφθασε μέχρι το #26 στον  συγκεντρωτικό κατάλογο (ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο μαζί) των digital πωλήσεων/streaming υπηρεσιών /airplay ραδιοφώνων σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του  www.euro200.net της Ευρώπης.  

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του το τραγούδι αποκτά  πλέον και το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ. Ένα επίκαιρο βίντεο με animated τεχνοτροπία όπου αποτυπώνεται η σύγχρονη καθημερινότητα  με  εικόνες από τους βροχερούς δρόμους της πόλης των Αθηνών και όχι μόνον. Στο βίντεο εμφανίζεται –για πρώτη φορά- και ο ίδιος ο δημιουργός τόσο σε animated μορφή όσο και στην «πραγματική», θέλοντας να περάσει το νόημα των στίχων του τραγουδιού ισορροπώντας ανάμεσα στον animated κόσμο και στον πραγματικό.

Links άλμπουμ

https://orcd.co/retroboy

Δείτε το Official Video

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook