Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν και φέτος το καθιερωμένο 25ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar με έναν διαφορετικό από άλλες χρονιές χαρακτήρα.

Η φετινή Εορταγορά, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί σε διαδικτυακή μορφή έχοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα ιντερνετικών δράσεων με στόχο, σε μια περίοδο αγάπης όπως αυτή των Χριστουγέννων, να συγκεντρωθεί ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό για τις ανάγκες ανθρώπων που η συνεισφορά μας τους είναι πολύτιμη. Η διάρκειά της δεν θα περιορίζεται μόνο σε μια ημέρα όπως άλλες χρονιές αλλά θα είναι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (14 Δεκεμβρίου 2020 – 7 Ιανουαρίου 2021).

Η πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, σε συνεργασία πάντα με φιλανθρωπικά σωματεία, οργανώσεις και ιερούς ναούς, στα οποία θα διατεθούν τα έσοδα από τις δράσεις.

Το 25ο διαδικτυακό  Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί μέσα από το νέο site του Σχολείου protypa.gr, όπου ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να βρει πλήρη ενημέρωση για το σύνολο των εκδηλώσεών.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΜΑ: «Ο Οδοιπόρος και η Mακρινή Aγαπημένη» με τον κορυφαίο βαρύτονο Δημήτρη Τηλιακό

Αναστολή συμβάσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα τον Δεκέμβριο 2020 – Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 700 ευρώ σε 2.945 μαθητευόμενους των ΔΙΕΚ και του Μεταλυκειακού έτους – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook