Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας, το 3ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 12, 13 και 14 Φεβρουαρίου 2021.

Οι παρουσιάσεις των μαθητών/τριών, καθώς και η παρακολούθηση από τους συνέδρους θα γίνουν με ευθύνη του Γραφείου Εκπαίδευσης του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ». Επισημαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάθεση των περιλήψεων των εργασιών των μαθητών/τριών μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2021 (http://www.scrs.edu.gr/el/normal/home ).

Σημειώνεται ότι το εν λόγω Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την προϋπόθεση ότι κατά το χρονικό διάστημα υλοποίησής του θα επιτρέπεται η διοργάνωση συνεδρίων από τις κείμενες διατάξεις και εφόσον τηρηθούν απαρέγκλιτα οι οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την προστασία από τον κορωνοϊό COVID – 19.

Για περισσότερες, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και μαθήτριες μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του Μαθητικού Συνεδρίου: http://www.scrs.edu.gr/el/normal/home και στα τηλέφωνα 6942055127 (κ. Πετρέσκου Θεόδωρος, Γραμματεία Συνεδρίου) και 6908732251 (κ. Παπατσίμπα Λαμπρινή), καθώς και στο email: [email protected] ).

Δείτε τη σχετική εγκύκλιο εδώ

Διαβάστε ακόμα:

Στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού το πρώτο εργαστήριο συγγραφής σεναρίου ταινίας μικρού μήκους

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, 3 Δεκεμβρίου

Τα αποτελέσματα του 9ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 2020, Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδας

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook