ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Η ΟΛΜΕ τιμώντας την 47η επέτειο της εξέγερσης του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ το 1973, κατέθεσε στεφάνια στην είσοδο του Πολυτεχνείου,  το πρωί της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου 2020. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, μαζί με τη Γ. Γραμματέα και μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ, έφτασαν στο Πολυτεχνείο στις 11.30 το πρωί, αλλά η κεντρική είσοδος ήταν κλειστή. Ζήτησαν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί να  ανοίξουν την πόρτα για να καταθέσουν τα στεφάνια στο Μνημείο, κάτι το οποίο δεν έγινε. Τελικά τα στεφάνια – τα πρώτα και μοναδικά ως εκείνη τη στιγμή λόγω της γενικής απαγόρευσης- κατατέθηκαν εξωτερικά της ιστορικής πύλης του Πολυτεχνείου.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος επεσήμανε πως τα μέλη της Ομοσπονδίας βρίσκονται στο Πολυτεχνείο για να τιμήσουν όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να έχουμε σήμερα Δημοκρατία. Παράλληλα είναι ένας χώρος τιμής στη μαθητιώσα νεολαία. Τη μαχόμενη νεολαία, όπως τότε, όπως πριν, και όπως τώρα και αύριο. 

Διαβάστε ακόμα:

Αποσπάσεις στο εξωτερικό: Συμπληρωματική Πρόσκληση για εκπαιδευτικούς ΠΕ και ΔΕ

Πρεμιέρα σήμερα για την τηλεκπαίδευση σε Δημοτικά / Νηπιαγωγεία – Οδηγίες για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Οδηγίες για την οργάνωση της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στη ΔΕ – Δυνατότητα διενέργειας μέσω τηλεκπαίδευσης

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων / διαδικασιών

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook