Η πέμπτη Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων – IUF στην Ελλάδα είναι γεγονός. Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα της IUF μας προσκαλεί για μία δυναμική εμπειρία αλληλεπίδρασης με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους από περισσότερα από 40 Πανεπιστήμια και Κολλέγια, αυτήν τη φορά διαδικτυακά στις 18 Νοεμβρίου.

Γιατί όμως να επισκεφτείτε την virtual IUF;

Είναι Διαδικτυακή! 

Φέτος, λόγω της πανδημίας, πολλά πράγματα άλλαξαν στην καθημερινότητα μας. Η συμμετοχή κάποιου σε ένα μεγάλο event ή έκθεση μοιάζει δύσκολη υπόθεση. Η IUF έβαλε στόχο να μην παγώσει καμία διαδικασία και να συνεχίσει να σας προσφέρει την δυνατότητα ενημέρωσης για ευκαιρίες σπουδών διαδικτυακά, από την ασφάλεια και άνεση του σπιτιού σας. Η IUF φόρεσε το ‘V’ και έγινε Virtual IUF. Μέσα από την πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που δημιούργησε, σας προσφέρει ένα περιβάλλον στο οποίο μπορείτε με ασφάλεια να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους των πανεπιστημίων που θέλετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το chat, μία κλήση ή ακόμη μία βίντεο κλήση.

40+ Εκθέτες από 8 χώρες

Έλα σε επαφή με πολλά Πανεπιστήμια από τουλάχιστον 8 χώρες και μάθε για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs) από τους ίδιους τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων. Η Λίστα Εκθετών βρίσκεται εδώ: https://www.iuf.gr/el/exhibitors-el/ .

Μαθητής ή Φοιτητής

Στην vIUF προσφέρονται ίσες ευκαιρίες και στους δύο. Στόχος, η παρουσίαση των επιλογών που έχει ένας μαθητής ή φοιτητής στην μετέπειτα ακαδημαϊκή πορεία του και η επιλογή του καλύτερου για αυτόν εκπαιδευτικού προγράμματος/σχολή φοίτησης. Είτε είσαι μαθητής Λυκείου είτε φοιτητής ή απόφοιτος που ψάχνεις το επόμενο σου βήμα η IUF έχει να σου προσφέρει πολλά.

Σεμινάρια και Παρουσιάσεις

Παρακολούθησε χρήσιμες ομιλίες διαδικτυακά από εκπροσώπους πανεπιστημίων. Μπορείς να βρεις ομιλίες ακαδημαϊκού ή επαγγελματικού περιεχομένου. Η ατζέντα θα ανακοινωθεί στη σελίδα της Έκθεσης. 

Χρειάζεσαι υποτροφία;

Ο καθένας θα ήθελε να συμμετάσχει στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα των ονείρων του. Μέσα από την IUF μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις.

Για να λάβετε μέρος στην Έκθεση το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε εγγραφή στη σελίδας της IUF στο https://www.iuf.gr/el/dates-and-locations-el/

Η Virtual IUF θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου από τις 12.00 μέχρι τις 18.00.

Διαβάστε ακόμα:

Σε ισχύ από την Παρασκευή 13/11 τα επικαιροποιημένα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση: 4 δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα του eTwinning για εκπαιδευτικούς και γονείς

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook