Σε συνέχεια της πρόσφατης επιστολής των 50 σωματείων εστίασης πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, με πρωτοβουλία του γραφείου του Πρωθυπουργού, το μεσημέρι της παρασκευής 6 Νοεμβρίου, με συμμετοχή του υπουργού οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του γ.γ. δημοσιονομικής πολιτικής κ. Θάνου Πετραλιά, της γ.γ εργασίας κ. Άννας Στρατινάκη και αντιπροσωπείας του #estiasigreece από όλες τις γεωγραφικές περιφέρειες της χώρας.

Κοινή παραδοχή όλων των συμμετεχόντων ήταν ότι η εστίαση υποφέρει και ότι χρειάζεται ευέλικτη και ειδικά σχεδιασμένη προσέγγιση. Υπήρξαν στοιχειοθετημένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των άμεσων ζητημάτων ρευστότητας στα πλαίσια των μέτρων που εξαγγέλθηκαν.

Την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίστηκε δεύτερη συνάντηση, ώστε να γίνει διαβούλευση σε μια αναλυτική δέσμη προτάσεων με απώτερο σκοπό όλα τα καταστήματα εστίασης να έχουν βιώσιμη ευκαιρία επανεκκίνησης.

Η συζήτηση έγινε σε υψηλότατο επίπεδο, καθώς η εστίαση πλέον συνομιλεί ισότιμα και με το ειδικό βάρος που της αναλογεί.

Διαβάστε ακόμα:

Επιστολή στον Πρωθυπουργό από συλλόγους εστίασης!

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook