Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού ανακοίνωσε τη διοργάνωση μίας νέας δράσης. Πρόκειται για μία σειρά από μηνιαίες διαδικτυακές συζητήσεις με θέμα: «Προσωπικότητες στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού».

Διακεκριμένες προσωπικότητες θα προσκαλούνται από το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και θα συμμετέχουν στις συζητήσεις, με συντονιστή τον δημοσιογράφο κύριο Μάκη Προβατά.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού κύριος Νίκος Α. Κούκης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των διαδικτυακών συζητήσεων και τόνισε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά, γιατί προσωπικότητες διεθνούς κύρους μάς τιμούν με την παρουσία τους και δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει τον τρόπο σκέψης τους και τις αξίες με τις οποίες πορεύθηκαν προς την πνευματική και κοινωνική καταξίωση. Επιδίωξή μας είναι να αποτελέσουν πρότυπα ζωής, ιδιαίτερα για τους νέους της πατρίδας μας.»

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 στις 18:30, η δράση «Προσωπικότητες στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού» ξεκινά. Πρώτος ο Ακαδημαϊκός κύριος Σταμάτης Κριμιζής.

Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=RbBhcbOkfZc&feature=youtu.be

Facebook

https://www.facebook.com/hfc.greece/posts/4605268819544787

Στη διαδικτυακή συνάντηση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΕΙΠ, Νίκος Α. Κούκης, επίσης θα συμμετέχει ο κος Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρέσβης επί τιμή και μέλος Δ.Σ. του ΕΙΠ.

Οι συζητήσεις θα διεξαχθούν στο γραφείο του αειμνήστου Πρόδρομου Μποδοσάκη, γραφείο του εκάστοτε Προέδρου του ΕΙΠ.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook