Με ένα ολοκαίνουργιο album επιστρέφει δισκογραφικά ο Δημήτρης Ζερβουδάκης. Το album “Του τρελού η ανάσα” είναι μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της πορείας του.

Ο τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, με τη χαρακτηριστική βαθιά φωνή και τις ετερόκλητες επιρροές, παρουσιάζει ένα πλούσιο σε ήχους σύνολο από 16 τραγούδια που έρχονται από διαφορετικές μουσικές περιοχές, αποτυπώνοντας ένα ποικίλο αποτέλεσμα που αποφεύγει εσκεμμένα να καταταχτεί κάπου.

Η δημιουργία των τραγουδιών υπήρξε μια υπόθεση πολυπρόσωπη, παρεΐστικη, γεμάτη αυθορμητισμό, φρέσκες ιδέες και μια σπάνια αίσθηση ελευθερίας.

«Του τρελού η ανάσα»

Στην σύνθεση της μουσικής συμμετείχαν μαζί με τον Ζερβουδάκη ο Ευριπίδης Μπέκος και ο Δημήτρης Χατζάκος. Στην στιχουργική πλευρά, συμμετέχουν οι Θωμάς Μπέκος, Απόστολος Λυκεσάς, Δημήτρης Χατζάκος, Δημήτρης Ζερβουδάκης.

Δημήτρης Ζερβουδάκης

Αντίστοιχα πολλές είναι και οι φωνές που ερμηνεύουν τα τραγούδια, συμβάλλοντας στην πολυπρόσωπη ακρόαση του άλμπουμ. Η Γεωργία Νταγάκη, η  Ηλέκτρα Καράλη, η Μαρία Φραγκούλη και ο Θέμης Μπέκος, δίνουν ερμηνείες με προσωπικό στίγμα.

Ηχοληψία-Μίξη
Θέμης Μπέκος
Ενορχήστρωση
Ευριπίδης Μπέκος
Παραγωγή
Δημήτρης Ζερβουδάκης

Ακούστε το album στις ψηφιακές πλατφόρμες

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook