Ανακοίνωση υποψηφιότητας  του Σεραφείμ (Μάκη) Λάππα, Σχολικού Νοσηλευτή -ΠΕ25, για το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.).

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 θα ψηφίσουμε για την ανάδειξη Αιρετών Εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια που εκπροσωπούν το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό .

Ονομάζομαι Λάππας Σεραφείμ, είμαι Σχολικός Νοσηλευτής και είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος ως Αιρετός για το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.). Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. στην Ήπειρο και είμαι εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α .

Η εποχή που ζούμε είναι μοναδική! Είναι σημαντικό να αποτυπώσουμε το σχολείο που βιώνουμε για να δημιουργήσουμε το σχολείο που οραματιζόμαστε. Όλοι μας πιστεύουμε σε ένα σύγχρονο σχολείο ,το οποίο, για να λειτουργήσει, εκτός από τις υποδομές που πρέπει να διαθέτει, χρειάζεται και μόνιμο προσωπικό: Ψυχολόγους(ΠΕ23), Κοινωνικούς Λειτουργούς (ΠΕ30), Σχολικούς Νοσηλευτές(ΠΕ25), Λογοθεραπευτές(ΠΕ21-ΠΕ26), Εργοθεραπευτές(ΠΕ29), Φυσικοθεραπευτές(ΠΕ28) , Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού(ΠΕ22) , ΠΕ31 εξειδικευμένου και φυσικά, το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(ΕΒΠ) που χωρίς αυτούς πολλά παιδιά δεν θα ήταν στο φυσικό τους εκπαιδευτικό περιβάλλον, το Σχολείο.

Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο για τους μαθητές και τους Συναδέλφους μας!

 Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, δηλώνοντας Παρών στον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας και των ζητημάτων που αφορούν τους κλάδους μας αλλά και την εκπαίδευση των παιδιών μας!

Η εκπροσώπηση των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια πρέπει να δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, ίσης και ακριβοδίκαιης μεταχείρισης των αιτημάτων των συναδέλφων. Οι αιρετοί οφείλουν να διεκδικούν με αποφασιστικότητα, συνέπεια και ευαισθησία περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα κάθε συναδέλφου.

Στόχος μου είναι να υπερασπιστώ όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως των χρόνων υπηρεσίας και της ειδικότητάς τους.

Σας καλώ να με στηρίξετε και να μου δώσετε τη δύναμη για να συμβάλλω ,με τόλμη και αποφασιστικότητα  , στην εκπροσώπηση του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού .

Η ψήφος σας θα είναι τιμή και δέσμευση για μένα!

Σεραφείμ (Μάκης ) Λάππας

Σχολικός Νοσηλευτής -ΠΕ25

Υποψήφιος Αιρετός Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Διαβάστε ακόμα:

Αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ: Από 9 έως 15/10 η υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών

Αναπληρωτές: Από 9/10 οι αιτήσεις δήλωσης προτίμησης Μουσικών Σχολείων για εκπαιδευτικούς κλάδων Μουσικής (ΠΕ79 και ΤΕ16)

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook