Διαδικτυακά από 16 έως 18 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί το 6ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.

Το συνέδριο διοργανώνει η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, ΤΕΦΑΑ), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Φιλολογίας) και το Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων καθώς και φοιτητές. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας,  της Europe Direct, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (26415/Δ2/21-02-2020).

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Λαρισαίων.

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Συνολικά 38 σπουδαίοι προσκεκλημένοι από Αμερική και Ευρώπη και Ελλάδα.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Συνολικά 552 εργασίες (Εισηγήσεις, Καινοτόμες Δράσεις, Εκπαιδευτικά Σενάρια, Εργαστήρια, e-posters)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: https://synedrio.eepek.gr/

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ: https://synedros.eepek.gr (μόνο για όσους ήδη έχουν εγγραφεί στο συνέδριο)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ø Σύνεδροι (Μη εισηγητές – Μη συνεισηγητές/ με βεβαίωση παρακολούθησης): € 10
Ø Σημειώνεται ότι η απλή παρακολούθηση του συνεδρίου (χωρίς έκδοση βεβαίωσης παρακολούθησης) είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook