Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μέσω Webinar η παρουσίαση μιας ιδιαίτερα σημαντικής έρευνας, μιας Κλαδικής Μελέτης για τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

Η εν λόγω μελέτη εξετάζει την εγχώρια αγορά των Φροντιστηρίων και πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία I-CAP για λογαριασμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) έπειτα από πρότασή μας.

Σκοπός της ΟΕΦΕ και του ΕΕΑ είναι τα σημαντικά αποτελέσματα της μελέτης να παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό, ώστε να γίνουν γνωστά στην κοινωνία τόσο τα πολύ σημαντικά προβλήματα του κλάδου όσο και η προσφορά των φροντιστών στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Για την εκπόνηση της μελέτης πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη πρωτογενής έρευνα με την αποστολή δομημένου ερωτηματολογίου στην πλειοψηφία των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Παράλληλα, έγινε επεξεργασία και ανάλυση των ισολογισμών των φροντιστηρίων που είναι καταχωρημένοι στην ICAP Databank και αντλήθηκαν στοιχεία από δευτερογενείς πηγές πληροφόρησης (ΕΛ.ΣΤΑΤ, Eurostat κλπ.).

Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής  θα αποτελέσουν χρήσιμο επιστημονικό εργαλείο για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κλάδος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, τις προοπτικές μας.

Τα συμπεράσματα θα συμβάλουν σε μια περαιτέρω επεξεργασία της τακτικής και των προτεραιοτήτων μας.

Στην παρουσίαση της έρευνας προσκαλούνται οι συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα, τα στελέχη της ΟΕΦΕ καθώς και εκπαιδευτικοί ρεπόρτερ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα είναι τα εξής:

Αρχικά μπαίνετε στο παρακάτω link του ΕΕΑ και κάνετε εγγραφή δίνοντας ΟΝΟΜΑ,ΕΠΩΝΥΜΟ & EMAIL με λατινικούς χαρακτήρες.

https://zoom.us/webinar/register/WN_zQtWWbhwRIaIkD2Brublmw

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα λάβετε στο e-mail που έχετε δηλώσει ένα επιβεβαιωτικό μήνυμα μαζί με έναν σύνδεσμο στον οποίο θα πρέπει να πατήσετε την ημέρα της παρουσίασης για να συνδεθείτε.

Προσοχή!

Η  σύνδεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ένα τέταρτο νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα της παρουσίασης, δηλαδή στις 11:45.

Θα πρέπει να συνδεθείτε με οποιοδήποτε άλλο browser EKTOΣ από internet explorer. 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook