Παράταση στις ηλεκτρονικές δηλώσεις και την ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών που ζουν ή πρόκειται να αναλάβουν υπηρεσία στις πληγείσες από την πρόσφατη κακοκαιρία περιοχές ζητά η ΔΟΕ με σχετικό υπόμνημα προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικά το υπόμνημα της Ομοσπονδίας:

Ηλεκτρονικές δηλώσεις και ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών που ζουν ή πρόκειται να αναλάβουν υπηρεσία στις πληγείσες από την πρόσφατη κακοκαιρία περιοχές

Κυρία Υπουργέ, κυρία υφυπουργέ

Έπειτα από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε, κυρίως, τη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα, είναι πάρα πολλά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις μετακινήσεις στις πληγείσες περιοχές καθώς και στις τηλεπικοινωνίες.

Μεγάλος είναι ο αριθμός των αναπληρωτών συναδέλφων μας (οι οποίοι προσλήφθηκαν πρόσφατα) που είτε διαμένει στις περιοχές αυτές, γεγονός που κάνει αδύνατη την κατάθεση της ηλεκτρονικής τους δήλωσης ή/και της μετακίνησής τους από τον τόπο τους, είτε πρόκειται να παρουσιαστεί στις περιοχές αυτές, κάτι που καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο.

Για τους παραπάνω λόγους και μέχρις ότου αποκατασταθούν τα προβλήματα, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά να δοθεί παράταση στην ημερομηνία κατάθεσης της ηλεκτρονικής δήλωσης των αναπληρωτών συναδέλφων μας καθώς και στη ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας με αυτοπρόσωπη παρουσία στις σχολικές μονάδες δίχως να υπάρξουν δυσμενείς συνέπειες στην προσμετρούμενη προϋπηρεσία τους αφού δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις δυσκολίες που ανακύπτουν.

(ΔΟΕ – 21/9/2020)

Διαβάστε ακόμα:

Πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στις ΑΣΤΕ του Υπ. Τουρισμού – Η Προκήρυξη

Ποιες άδειες δικαιούνται οι αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook