του Αιρετού στο ΚΥΣΠΕ Νίκου Φασφαλή

Σας ενημερώνω ότι στις 2 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. «Εξέταση θεμάτων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. & σε δομές Ειδικής Αγωγής (ενστάσεις, αιτήσεις ανάκλησης απόσπασης κ.λπ.) για το σχολικό έτος 2020-2021 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
  2. «Εξέταση αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε διοικητικές θέσεις για σοβαρούς λόγους υγείας, μέσω Ε.Σ.Κ. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
  3. «Εξέταση αιτημάτων ένταξης σχολικών μονάδων Π.Ε. σε μονάδες δυσμενών συνθηκών στην κατηγορία των Δυσπρόσιτων και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
  4. «Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Απαιτώ ως Αιρετός εκπρόσωπος του Κλάδου από την πολιτική ηγεσία να ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα για κατάθεση αιτήσεων ΤΩΡΑ!

Διαβάστε ακόμα:

Στις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Έως τις 9 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις εγγραφών στα ΔΙΕΚ για το 2020-2021

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook