Η Επιστημονική Επιτροπή Προτύπων και  Πειραματικών Σχολείων (Ε.Ε.Π.Π.Σ.) σύμφωνα με  τον Νόμο 4692/2020 «Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις», (ΦΕΚ Α’ 111/12.6.2020) και την υπ’ αριθ. 75/ΕΕΠΠΣ/01.07.2020 (ΑΔΑ: ΩΔ2Σ46ΜΤΛΗ-ΖΟΕ) «Προκήρυξη πλήρωσης κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ) κατά το σχολικό έτος 2020-2021», προβαίνει σε ανακοίνωση: α) των τελικών αξιολογικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων εκπαιδευτικών για πλήρωση των κενών θέσεων στα (Π.Σ. & ΠΕΙ.Σ.) και β) των θέσεων εκπαιδευτικών κατά κλάδο και ειδικότητα ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Α/-θμιας και Β/-θμιας Εκπαίδευσης που απέμειναν κενές.

Επιπλέον, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην ανωτέρω επιλογή για την πλήρωση των κενών  θέσεων με θητεία  στα Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. και δεν έχουν επιλεγεί, να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για την πλήρωση των θέσεων που απέμειναν κενές στα εν λόγω σχολεία, εφόσον ενδιαφέρονται.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν τη συμπληρωματική δήλωσή τους στο Αυτοτελές Τμήμα Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected])  μέχρι και τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020, ώρα 14:00.

ΠΔΕ Αττικής ΑΒΑΘΜΙΑΣ σε μορφή pdf 

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΒΑΘΜΙΑΣ σε μορφή pdf 

ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας ΑΒΑΘΜΙΑΣ σε μορφή pdf 

ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας ΒΒΑΘΜΙΑΣ σε μορφή pdf 

ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας ΑΒΑΘΜΙΑΣ σε μορφή pdf 

ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας ΒΒΑΘΜΙΑΣ σε μορφή pdf 

ΠΔΕ Ηπείρου ΑΒΑΘΜΙΑΣ σε μορφή pdf 

ΠΔΕ Ηπείρου ΒΒΑΘΜΙΑΣ σε μορφή pdf 

ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου ΒΒΑΘΜΙΑΣ σε μορφή pdf 

ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου ΑΒΑΘΜΙΑΣ σε μορφή pdf 

ΠΔΕ Κρήτης ΒΒΑΘΜΙΑΣ σε μορφή pdf 

Για τις εναπομείνασες κενές θέσεις πατήστε εδώ.

(Υπουργείο Παιδείας – 7/8/2020)

Διαβάστε ακόμα:

Αιτήσεις απόσπασης εκπαιδευτικών σε ΠΔΕ προκειμένου να οριστούν ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ)

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook