Το πιο ανατρεπτικό σχήμα που δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από τις Αθηναϊκές πίστες, αποδεικνύει πως η Θεσσαλονίκη κρατά τα σκήπτρα της διασκέδασης… κρατώντας και τις αποστάσεις και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το νέο σχήμα στις καλοκαιρινές «Μούσες» σαρώνει!

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης με την αυθεντική λαϊκή φωνή του, ανεβάζει όπως πάντα, ψηλά το επίπεδο της διασκέδασης.

Η Αλεξία Μιχαήλ, ανερχόμενο νέο αστέρι με πολλές μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό της (Νότης Σφακιανάκης, Πάνος Κιάμος, Γλυκερία), επέστρεψε στη γενέτειρά της να εντυπωσιάσει με την εκθαμβωτική ομορφιά και τη μοναδική λαϊκή φωνή της.

Ο Κώστας Μικέλης, ο αγαπημένος της Θεσσαλονίκης, με τη φωνή και την παρουσία του ενισχύει το σχήμα το οποίο απαρτίζουν οι: Χριστίνα Ζήση, Ειρήνη Παπαθανασίου,  Κωνσταντίνος Οικονόμου, Γιώργος Αδαμόπουλος, Μάγδα Τσανακτσιδου, Ρία Ρωμαίου και Μάχη Δερμεντζή.

ΜΟΥΣΕΣ

Το στοίχημα με τη νύχτα φαίνεται να κέρδισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής και πασίγνωστος δημιουργός Γαβριήλ Γαβριήλογλου με το πιο διασκεδαστικό και χορευτικό πρόγραμμα το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους ο Βασίλης Καρράς και ο Αντώνης Ρέμος στηρίζοντας σε μια νέα εποχή, αυτό το νέο ξεκίνημα.

Οι «Μούσες εν χορώ» σας περιμένουν!

(Περιοχή αεροδρομίου, Τηλ.: 2310 476106)

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook