Ο βραβευμένος στην Αμερική με Global Music Awards, δημιουργός Τάσος Πέτσας (aka Tasos P.)  κυκλοφόρησε στις 26/06 το νέο του τραγούδι με τίτλο «Humane (Peace & Loveόπου στα φωνητικά συμμετέχει η Γαλλίδα Ny Aina. Ένα τραγούδι σε διαφορετικό ύφος από ότι τον είχαμε συνηθίσει, εμπνευσμένο από το θάνατο του Αφρομερικανού George Floyd στη Μινεσότα στις 25 Μαΐου.

Ο δημιουργός πριν από δύο μήνες με αφορμή την παγκόσμια καραντίνα, μάς είχε παρουσιάσει το επιτυχημένο ηλεκτρονικό μελαγχολικό κομμάτι «Isolated». Αυτή τη φορά συνθέτει ένα R&B Neo Soul track που σε συνδυασμό με τους αγγλογαλλικούς  στίχους που ο ίδιος έγραψε και την ιδιαίτερη ερμηνεία της τραγουδίστριας Ny Aina, θέλει να περάσει το δικό του μήνυμα για την ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους και την πίστη στις πανανθρώπινες και διαχρονικές αξίες της ειρήνης και της αγάπης.  

Όπως αναφέρουν και οι στίχοι  «It’s Piece that we need/It’s Love that we need/ Since we are all born the same…Humane»

Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και συνοδεύεται από ένα «συμβολικό» μαυρόασπρο εξώφυλλο. Πρόκειται για το 16ο digital single του δημιουργού που φέτος το καλοκαίρι κλείνει πέντε χρόνια δισκογραφικής καριέρας.

Δείτε το video:

 

Link τραγουδιού:

https://orcd.co/humanepeacelove

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook