Με την καθηλωτική Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίστηκε το Σάββατο 23 Μαΐου η διαδικτυακή σειρά συναυλιών του ΚΠΙΣΝ #snfccAtHome: music. Μαζί της στο πιάνο ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, που είναι υπεύθυνος και για την ενορχήστρωση, και στο τσέλο ο Άρης Ζέρβας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας είχε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Απολαύστε την συναυλία στο https://www.snfcc.org/bofiliou

H συναυλία θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι την Τρίτη 26/05 στις 10 το πρωί.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, που συμμετείχε και στην επίσημη τελετή παράδοσης του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο τον Φεβρουάριο του 2017, επέστρεψε στο ΚΠΙΣΝ με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που εστίασε στον πυρήνα της τέχνης και της διαδρομής της, παρουσιάζοντας μια απρόβλεπτη μουσική περιπλάνηση σε επιλεγμένα κομμάτια της δισκογραφίας της.

Η σειρά #snfccAtHome: music, στην οποία αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν συναυλίες σε ζωντανή αναμετάδοση από εμβληματικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, χωρίς την παρουσία κοινού και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έχει φιλοξενήσει μέχρι τώρα με μεγάλη επιτυχία συναυλίες της Δήμητρας Γαλάνη, του Δημήτρη Καμαρωτού, του Σταύρου Λάντσια και του Theodore.

Διαβάστε ακόμα:

Νέο τραγούδι: Andria Antoniou – «La Negra»

Νέο τραγούδι: Αναστασία Μουτσάτσου & Χρήστος Θηβαίος – «Στο σώμα σου ταξίδεψα»

ThesSingers / Νέο τραγούδι – Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον (#34 artists)

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook