Η «Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης» αναμένει με αισιοδοξία το σημερινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού για την εστίαση και τον τουρισμό, ευελπιστώντας πως αυτή την φορά θα υπάρξει μέριμνα για τα ουσιαστικά προβλήματα του κλάδου, εν όψει της έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης την ερχόμενη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Ειδικότερα, αναμένουμε από τον κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, γνωρίζοντας εκ των έσω την αγορά και τις συνέπειες της πανδημίας σε αυτήν, να πράξει τα δέοντα για να συνεχίζουμε να εστιάζουμε στο μέλλον και να βγούμε όσο γίνεται πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία.

Τα αιτήματα και οι θέσεις μας είναι πλέον γνωστά και αφορούν μια νέα, δύσκολη πραγματικότητα στην οποία οφείλουμε όλοι να βρούμε τα πατήματά μας και να ανακάμψουμε εγκαίρως, έχοντας την κρατική στήριξη που μας αναλογεί. Πιο συγκεκριμένα, το θέμα της επιλεγμένης αναστολής που είναι το κεντρικό μας αίτημα και φυσικά η ρευστότητα και η στήριξη στην εργασιακή μετάβαση προς την κανονικότητα.

Συντονιστική Επιτροπή «Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης»

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook