Ανακοινώθηκε η έναρξη των αιτήσεων εισδοχής φοιτητών ΑΠΘ παλαιών ετών από σήμερα 15/05/2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, λόγω των ειδικών συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων δεν θα λήξει στις 15 Ιουνίου όπως κάθε προηγούμενο έτος αλλά θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι αιτήσεις που θα υποβάλλονται μετά από κάθε κρίση της επιτροπής, θα κατατάσσονται εμβόλιμα στην σειρά κατάταξης για να κριθούν στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν είτε με φυσική παρουσία του αιτούντος στο γραφείο επιμελητείας στην Α Φοιτητική Εστία, είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Α’ Φοιτητική Εστία, Στίλπωνος Κυριακίδη 17, Σαράντα Εκκλησιές Θεσσαλονίκης, ΤΚ 54636, με την επισήμανση «περιέχει αίτηση για εισδοχή στις ΦΕΘ».

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα των εστιών στο πεδίο «δικαιολογητικά» και στο πεδίο «έντυπα» θα βρείτε το έντυπο αίτησης και την υπεύθυνη δήλωση.

Δεδομένου ότι για φέτος δεν υφίσταται ημερομηνία λήξης της προθεσμίας κατάθεσης των αιτήσεων και ότι η πρώτη κρίση των αιτήσεων θα γίνει μετά την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους, παρακαλούνται όσοι σκοπεύουν να καταθέσουν την αίτηση διά φυσικής παρουσίας να προσέλθουν μετά την οριστική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, για την αποφυγή συγχρωτισμού τόσο στην εστία όσο και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Διαβάστε ακόμα:

Ενισχυτική Διδασκαλία: Έως την Παρασκευή 12/6 θα συνεχιστούν τα μαθήματα του προγράμματος

Πανελλαδικές – Αθλήματα: Από 18/5 θα επιτρέπεται η προετοιμασία των υποψηφίων σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις στίβου

Ενημερωτικό του Ν. Κορδή για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών και την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook