Η Ζωή Λιαντράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε Τεχνολόγος Γεωπόνος αποφοιτώντας πρώτη από τη σχολή της και εργάζεται ως ερμηνεύτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Από πολύ μικρή μπήκε στη ζωή της η μουσική και το τραγούδι, στην αρχή ως μέλος χορωδιών στο σχολείο και στο ωδείο και αργότερα και ως σολίστα. Από το 2013 ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το τραγούδι κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές της πόλης της. Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο της digital CD single με τίτλο «Στα μονοπάτια της ζωής» το οποίο περιελάμβανε τρία τραγούδια σε στίχους του Νίκου Παλλάδιου και μουσική του Θάνου Μπένου και του Γιώργου Μπακαλίδη και πρόσφατα επανήλθε με το καινούριο της τραγούδι «Το δάκρυ της βροχής» σε στίχους της Γιώτας Γερογιώργη και μουσική της Κωνσταντίας Κατσιάμπα και ενορχήστρωση του Γιώργου Μίγκα.

Η Ζωή Λιαντράκη είναι αναμφίβολα μία μοναδική ερμηνεύτρια η οποία επιλέγει προσεχτικά τα καλλιτεχνικά της βήματα. Με τη λυρική φωνή της μας ταξιδεύει μαγικά στα μονοπάτια της ψυχής.Είναι ένα τραγούδι που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά και σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ.

Ακούστε το:

Διαβάστε ακόμα:

Οι βιολιστές στη στέγη! Σίμος Παπάνας – Αντώνης Σουσάμογλου στο ΜΜΘ (Βίντεο)

ThesSingers – Σχήμα Λόγου: 43 καλλιτέχνες από τη Θεσσαλονίκη σε ένα ιστορικό τραγούδι

«Όμορφη πόλη»: Ένα βίντεο για τη Θεσσαλονίκη από το Μέγαρο Μουσικής

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook