Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης εύχεται χρόνια πολλά από τον Λευκό Πύργο!

«Όμορφη πόλη»: Ένα βίντεο για τη Θεσσαλονίκη

Αυτό το Πάσχα, πανέμορφες εικόνες και εξαίσιες μουσικές μάς κατακλύζουν μέσα από ένα μοναδικό βίντεο, παραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι γνωστοί μουσικοί Διογένης Δασκάλου (σαξόφωνο) και Λεωνίδας Βλάχος (τρομπέτα) παίζουν το υπέροχο τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη σε δύο εμβληματικά σημεία της Θεσσαλονίκης: τον Λευκό Πύργο και το Μέγαρο Μουσικής. Παράλληλα, μέσα από τα πλάνα ενός drone φιλοτεχνείται ένα εκπληκτικό πορτρέτο της πόλης με εικόνες από ψηλά.

Το μουσικό βίντεο είναι μια προσφορά του ΜΜΘ στο κοινό και στην πόλη, μια υπενθύμιση ότι η ομορφιά δεν χάνεται ούτε στα δύσκολα!

Το βίντεο θα βρίσκεται αναρτημένο μόνιμα στο κανάλι στο κανάλι του ΜΜΘ στο Youtube (https://www.youtube.com/user/Tchgreece) από το Μ. Σάββατο 18 Απριλίου 2020 στις 12:00.

Ο ΟΜΜΘ ευχαριστεί θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού για την παραχώρηση άδειας γυρισμάτων στον Λευκό Πύργο.

Παραγωγή: ΟΜΜΘ

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Διαβάστε ακόμα:

Διαδικτυακή προβολή της συναυλίας της ΣΟΝΕ για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου

ThesSingers – Σχήμα Λόγου: 43 καλλιτέχνες από τη Θεσσαλονίκη σε ένα ιστορικό τραγούδι

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook