Ένα μήνυμα αισιοδοξίας εν μέσω πανδημίας δίνουν με το τραγούδι «We are the world» οι μαθητές της μουσικής σχολής AMS (About Music Studios & Lessons) στη Θεσσαλονίκη.

WE ARE THE WORLD AMS GREECE STUDENTS – COVID-19

“Lockdown. Καραντίνα. Μένουμε σπίτι.” Ή αλλιώς κάνουμε τα μαθήματα μας στο σπίτι, μελετάμε στο σπίτι, κουβεντιάζουμε από το σπίτι, δημιουργούμε στο σπίτι! Υγιείς, με τους δικούς μας ανθρώπους, στον ολόδικό μας χώρο με όμορφες στιγμές κι αναμνήσεις να χορεύουν γύρω μας! Κι ευτυχώς για όλους μας που τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή περνούν μέσα από τοίχους και κλειστές πόρτες σαν αερικά! Για μας στην ΑΜS η μουσική δίνει ρυθμό στο πείσμα, τη θέληση, την υπομονή και την αυτό πειθαρχία! Οι νότες απλώνουν μαγικό ραβδί κι είμαστε όλοι μαζί το ίδιο ορεξάτοι και δημιουργικοί. Τελικά, οι ψυχές σαν πιάσουν τον ίδιο ρυθμό όχι μόνο δεν εγκλωβίζονται, αλλά κάνουν ταξίδια το ίδιο όμορφα με πριν! Μια φωνή, μια ψυχή, μια μελωδία κι είμαστε νικητές! Έτσι υποδεχόμαστε εμείς τα καλύτερα! Είναι μόνο μερικά βήματα μακρυά μας και μας κλείνουν το μάτι με νόημα!

Αναστασία Κουρκούτα, Βασίλειος Δημητριάδης, Σπυριδούλα Μυλωνά, Τατιάνα Γιάντση, Εύα Βασιλειάδου
Χρήστος Γουδετσίδης, Ελένη Βασιλείου, Ειρήνη Γρηγοριάδου, Τάμτα Κιλάτζε, Άννα Σμυρνόγλου
Χριστιάννα Ιακωβίδου, Ειρήνη Σαρηγιαννίδου, Νίκος Χαλκιάς, Δημήτρης Παλιοτζήκας, Τάσος Κορκόβελος, Στέλιος Τσομπανίδης, Αλεξάνδρα Τραπεζανίδου, Μαριαλένα Ρίζου.

Διαβάστε ακόμα:

Διαδικτυακή προβολή της συναυλίας της ΣΟΝΕ για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου

ThesSingers – Σχήμα Λόγου: 43 καλλιτέχνες από τη Θεσσαλονίκη σε ένα ιστορικό τραγούδι

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook