Ο Έλληνας δημιουργός Τάσος Πέτσας (aka Tasos P.) μετά τη κυκλοφορία του άλμπουμ του «The Libra Sessions» τον περασμένο Δεκέμβριο που βραβεύτηκε πριν από μερικές μέρες στην Αμερική με Silver Global Music AwardOutstanding Achievement, μας παρουσιάζει το φετινό Πάσχα το νέο του single.

Το τραγούδι λέγεται «Isolated» και πρόκειται για ένα instrumental ηλεκτρονικό μελαγχολικό track διάρκειας 5 λεπτών,  σαφώς επηρεασμένο από την παγκόσμια καραντίνα που περνάμε αυτές τις μέρες λόγω της πανδημίας. 

Μ’ αυτό το νέο track  ο δημιουργός εγκαινιάζει τη νέα δεκαετία επιστρέφοντας στον ηλεκτρονικό ήχο όπως τον είχαμε αφήσει το 2018 με τα tracks «Untitled» και «Bliss» που είχαν σημειώσει επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην  Μ. Βρετανία.

Silver Global Music Award - T. Petsas

Το «Isolated» είναι το 15ο κατά σειρά digital single του δημιουργού που κυκλοφορεί  σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία  FM Records.

Digital Link

https://orcd.co/isolated

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook