Ο ηχογραφημένος κύκλος συναυλιών Jazz Chronicles του ΚΠΙΣΝ μας παρουσιάζει την Τρίτη 07/04 στις 20.00 τους Stefanos Andreadis Flying Jazz Quartet οδηγώντας μας σε ηχητικά τοπία που θυμίζουν Μεσόγειο.

H ηχογράφηση θα παραμείνει διαθέσιμη στο site του ΚΠΙΣΝ:

https://www.snfcc.org/audio/stefanos-andreadis-flying-jazz-quartet

Τον Απρίλιο του 2018, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, To Eternity, οι Flying Jazz του κιθαρίστα, συνθέτη και καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου, Στέφανου Ανδρεάδη, μας παρέσυραν σε μια βραδιά γεμάτη τζαζ μελωδίες, στο πλαίσιο της σειράς Jazz Chronicles.

Μαζί με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του, Γιώργο Κοντραφούρη, στο όργανο Hammond, τον σπουδαίο τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και τον εξαιρετικό Βασίλη Ποδαρά στα τύμπανα (απόφοιτο του τμήματος τζαζ του Ιονίου και παλιό μαθητή του) ο Ανδρεάδης οδηγεί το Flying Jazz γκρουπ σε ηχητικά τοπία που θυμίζουν Μεσόγειο.

Μουσικές χτισμένες γύρω από τον ηλεκτρικό ήχο του hammond, λυρισμός, εσωτερικότητα, πρωτότυπες ιδέες και φινέτσα με σεβασμό στην παράδοση της τζαζ και ελληνικό γεωγραφικό προσδιορισμό.

Στέφανος Ανδρεάδης, κιθάρα-συνθέσεις
Γιώργος Κοντραφούρης, όργανο Hammond
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, τρομπέτα
Βασίλης Ποδαράς, τύμπανα

Στη συναυλία παρουσιάστηκαν οι παρακάτω συνθέσεις του Στέφανου Ανδρεάδη:

Eternity
July
Taylor
Beyond Sense
Innerwind
New Day
Temura
My Ritual

Ηχοληψία: View Master Films
Μίξη/mastering: Γιώργος Μαντάς

Διαβάστε ακόμα:

Ψηφιακή περιήγηση στην Ακρόπολη, στις συλλογές των Μουσείων και της Εθνικής Πινακοθήκης

Σερφάρουμε στον Πολιτισμό μέσα από τις ψηφιακές εκδόσεις του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook