Του Αιρετού στο ΚΥΣΠΕ Νίκου Φασφαλή

Θέλω να σας ενημερώσω ότι ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ και αφού εξέτασε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης κατέληξε στα παρακάτω:

  • Εισηγήθηκε θετικά για την αποδέσμευση 138 εκπαιδευτικών που πληρούν τις προϋποθέσεις, από τις 145 αιτήσεις που υποβλήθηκαν και ήταν από αναβολή, 3 εκπαιδευτικών από νέες αιτήσεις και 1 για λόγους υγείας για μετάταξη σε φορείς του Δημοσίου μέσω του Ε.Σ.Κ.
  • Προχώρησε, επίσης, στην εξέταση των προϋποθέσεων όλων των αιτήσεων Μετάθεσης στην Ειδική Αγωγή.

Η επόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ με την οποία θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία των μεταθέσεων στην Ειδική Αγωγή ορίστηκε για την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020.

Θέλω, επίσης να σας ενημερώσω ότι στον παρακάτω πίνακα οργανικής σύνθεσης εκπαιδευτικού προσωπικού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανά περιοχή μετάθεσης και ανά ειδικότητα φαίνονται τα κενά όπως αυτά προέκυψαν μετά τις μεταθέσεις του σχολικού έτους 2018-2919.

Τα κενά στην Α/θμια

Τα κενά στην Α/θμια2

Θα ακολουθήσουν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ με θέμα την εξέταση των αιτήσεων Μετάθεσης στην Γενική Αγωγή και με βάση το χρονοδιάγραμμα θα ολοκληρωθούν εντός του Μαρτίου.

Για ό,τι νεότερο υπάρχει θα σας ενημερώσω.

Πάντα κοντά σας

Φασφαλής Νίκος

Διαβάστε ακόμα:

Συμπληρωματική πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών στο εξωτερικό – Αιτήσεις από 25/2

Από την Τρίτη 3 Μαρτίου οι αιτήσεις στην προκήρυξη για Μέλη ΣΕΠ του ΕΑΠ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook